YOĞURTLU VE PORTAKALLI PASTA
Malzemeler:
10 Adet Yumurta Sarisi
2 Çay Bardağı Tozseker
2 Su Bardağı Krem Santi
1 Su Bardai Süzme Yogurt
5 Yaprak Jelatin
3 Adet Rendelenmis Portakal Kabugu
3 Adet Portakalin Suyu
1 Adet Limonun Suyu
2 Çay Kaşığı Rom
Hazirlanişi:
Yumurta Sarilarini Sekerle Karistirin.
Derin Bir Kapta Süzme Yogurt Ve Krem Santiyi Karistirin.
Yumurtali Sekeri De Ilave Edin.
Rendelenmis Portakal Kabugunu Ekleyin.
Jelatini Soguk Suyla Islatin.
Eridiginde Portakal Suyu, Limonsuyu Ve Romu Ekleyin.
Yuvarlak Bir Kek Tabagna Pandispanyanin Birinci Katini Yerlestirin.
Üzerine Sirayla Yogurtlu Sos, Ikinci Pandispanya Dilimi, Tekrar Sos Ve En
Üste Portakalli Jelatini Yayin.
Buzdolabinda 45 Dakika Beklettiktensonra Dilimleyerek Servis Yapin.
0 yorum: