HELLE AŞI



Malzemeler:

1 çay bardağı pirinç
Tepeleme 2 yemek kaşığı un
1 kase doğranmışurfa peyniri
1 yemek kaşığı tereyağ ı

Hazırlanışı:

Pirinci yıkayın, bir tencereye koyup, bol suda haşlayın. haşlarken üzerine
1 su bardağı suda ezilmişunu yavaşyavaşkarıştırarak ekleyin. bozadan
Daha cıvık kıvamda bir çorba olmasıgerekmektedir. pirinçler iyice piştikten
Sonra içine peynirleri katarak, 1-2 taşım daha kaynatıp, altınısöndürün.
Çorbanın üzerine kırmızıbiberli kızgın tereyağ ıdökerek servise sunun.
Afiyet olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.