TAVADA FASULYE



Malzemeler:

500 gr.kurufasulye(haslanmis)
1 kücük kutu konserve mantar
Ceyrek kangal sucuk veya 1 parmak sucuk
2 yemek kasigi salca
1-2 yemek kasigi tozkirmizi biber
1 adet iri soğan
Tuz,karabiber

Hazırlanışı:

Soganlar ince dogranip margarin ile genis bir tavada kavrulur.ince
Dogranmis sucuklar ve mantar tavaya eklenir.mantarlar suyunu cekinceye
Kadar kavrulur.salca ve kirmizi toz biber eklenir.yarim su bardağı  sicak su
Ile karistirilarak kaynatilir.üzerine fasulye dökülür ve fasulyenin üzerine bir
Parmak cikincaya kadar sicak su ilave edilir ve 5-10 dk.kaynatilir.servise
Hazir.
Afiyet olsun :) 

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri - Template by SoraTemplates and Blogger Templates - Anime OST.