VİYANA SNITZEL
Malzemeler:
İnce dana bonfile:4ad
Yumurta:2ad
Kremşanti:39gr
Un:100gr
Galeta unu:150gr
tereyağ ı:80gr
Tuz
Hazırlanışı:
Dana bonfilemizi et dövüceği yardımıyla inceltip açalım.
İnceltikten sonra tuz ve karabiberleyip marine edelim.
Yumurtalarımızıkremşanti ile çırpalım.
Etlerimizi önce una sonra kremşantili karışımımıza ve en son
Galeta unumuza pane yapalım.
Dana şinitzellerimizi tavamızda erittiğimiz 20gr tereyağ ıyla
Iki tarafınıçıtır şekilde kızartalım.
Ve kıvrımlıolmasıiçin yağıarasıra gezdirelim.
Kağıt havluda yağınıemdirip 50c fırında sıcak tutunuz.
Afİyet olsun...
0 yorum: