Barbunya Çorbası















MALZEMELER:
·         7 yemek kasigi tarhana,
·         2 adet sivri biber,
·         ½ demet dereotu,
·         ½ su bardagi barbunya fasulyesi,
·         2 dis sarmisak,
·         3 yemek kayigi tereyag,
·         1 yemek kasigi tuzot,
·         1 çay kasigi toz kirmizibiber.

HAZIRLANIŞI:
Barbunyayi aksamdan islatip haslayin. Süzün. Tarhanayi tencereye alin.
Üzerine 4 su bardagi su ekleyin. Biberleri ince kiyip katin. 1 yemek kasigi
tereyag ekleyip devamli karistirarak pisirin. Kiyilmis dereotu, fasulyeler ve
ezilmis sarmisaklari ilave edin. Tuz katin. Kalan yagi tavada kizdirip toz
biberi ekleyin. Çorbanin üzerine gezdirin
Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.