Chili Con Carne (Meksika Çorbası)













MALZEMELER:
·         1/2 kilo dana eti
·         1 adet sogan
·         1 dis sarimsak
·         1/2 kg haslanmis meksika fasulyesi (kirmizi fasulye) yada konserve
·         4 adet domates yada 1kutu konserve kesilmis domates
·         3 yemek kasigi yag
·         2 bardak su
·         2 adet ince dogranmis aci kirmizi biber
HAZIRLANIŞI:
Etler kusbasi seklinde dogranir yagda hafif cevrilir.Icine kup dogranmis
sogan ve sarimsak ilave edilerek besdakika daha sote edilir.Icine fasulye
ve minik dogranmis domatesler ve su ilave edilir. Tuz biber ve tabasco ile
istege gore tatlandirilir.15 dakika kisik ateste pisirilir.
Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.