FASÜLYELİ MANTAR ÇORBASI


Malzemeler:
750 Gr Mantar
4-5 Tatli Kasigi Domates Salçasi
Yarim Sogan
200 Gr Kuru Fasulye
1 Adet Sarimsak
2 Tatli Kasigi Zeytinyagi
Yarim Çorba Kasigi Tereyagi
4 Dilim Ekmek
Hazirlanişi:
En Az 12 Saat Suda Bekletip, Sisirdiginiz Kuru Fasulyeleri 5 Su Bardagi Tuzlu
Suda 1 Saat Kadar Haslayin.
Mantarlari Temizleyin Ve Dilim Dilim Kesin.
Tavaya Zeytinyagni Alip, Kizdirin.
Dilimlenmis Mantarlari, Dogranmis Sarimsagi Ve Piyazlik Dogranmis Sogani
Içine Atip, Pembelesene Dek Çevirin.
Salçayi Da Biraz Ilik Suyla Ezerek Ilave Edin.
Hazirladiginiz Bu Malzemeyi Haslanmis Fasulyenin Içine Katin.
Birlikte Yumusayana Dek Pisirin.
Tuzunu Ve Karabiberini Ayarlayin.
Bu Arada Tereyagini Küçük Bir Tavada Kizdirin.
Içine Ekmekleri Koyup, Iki Yüzleri De Altin Sarisi Renk Alana Dek Kizartin.
Çorbayi Kaselere Bosaltin.
Kenarlarina Ekmek Dilimlerini Koyarak Servis Yapin

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.