FASÜLYELİ MANTAR ÇORBASI
Malzemeler: |
750 Gr Mantar |
4-5 Tatli Kasigi Domates Salçasi |
Yarim Sogan |
200 Gr Kuru Fasulye |
1 Adet Sarimsak |
2 Tatli Kasigi Zeytinyagi |
Yarim Çorba Kasigi Tereyagi |
4 Dilim Ekmek |
Hazirlanişi: |
En Az 12 Saat Suda Bekletip, Sisirdiginiz Kuru Fasulyeleri 5 Su Bardagi Tuzlu |
Suda 1 Saat Kadar Haslayin. |
Mantarlari Temizleyin Ve Dilim Dilim Kesin. |
Tavaya Zeytinyagni Alip, Kizdirin. |
Dilimlenmis Mantarlari, Dogranmis Sarimsagi Ve Piyazlik Dogranmis Sogani |
Içine Atip, Pembelesene Dek Çevirin. |
Salçayi Da Biraz Ilik Suyla Ezerek Ilave Edin. |
Hazirladiginiz Bu Malzemeyi Haslanmis Fasulyenin Içine Katin. |
Birlikte Yumusayana Dek Pisirin. |
Tuzunu Ve Karabiberini Ayarlayin. |
Bu Arada Tereyagini Küçük Bir Tavada Kizdirin. |
Içine Ekmekleri Koyup, Iki Yüzleri De Altin Sarisi Renk Alana Dek Kizartin. |
Çorbayi Kaselere Bosaltin. |
Kenarlarina Ekmek Dilimlerini Koyarak Servis Yapin |
0 yorum: