HAMURLU GERDAN ÇORBASI


Malzemeler:
1 Adet Gerdan
6 Su Bardagi Su
3 Adet Yumurta
3 Çorba Kasigi Un
3 Çorba Kasigi Yogurt
1 Çorba Kasigi Tereyag
Kirmizi Tozbiber
Tuz, Karabiber
Kizartmak Için Siviyag
Hamuru Için :
3 Adet Yumurta
Aldigi Kadar Un
Tuz
Hazirlanişi:
Gerdani Suda Haslayin.
Haslama Suyunu Baska Bir Tencereye Alin.
Yumurta Sarilari, Un Ve Yogurdu Ayri Bir Kapta Çirpin Ve Kaynamakta Olan
Et Suyuna Karistirarak Ekleyin.
Hamur Malzemeler:ini Karistirip Biraz Sert Bir Hamur Hazirlayin.
Hamura Galeta Biçimi Vererek Yuvarlayip Birer Santim Kalinliginda Kesin.
Hamurlari Siviyagda Kizartip Kaynamis Et Suyuna Ekleyin.
Tuzunu Ve Karabiberini Ayarlayin.
Tereyagini Eritip Kirmizi Tozbiberi Ekleyin.
Hazirladiginiz Sosu Çorbanin Üzerine Gezdirin.
Çorbayi Kaselere Alip Nane Yapraklari Ile Süsleyin.
Sıcak Olarak Servis Yapın.  Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.