FÜME BALIK ÇORBASI
Malzemeler: |
1 Orta Büyüklükte Alabalik Fileto |
2 Taze Sogan |
4 Su Bardagi Su |
2 Ortaboy Patates |
1 Çorba Kasigi Sirke |
1 Çay Bardagi Pirinç |
3-4 Dal Maydanoz, Tuz |
Hazirlanişi: |
Soganlari Ince Ince Kiyin. Patatesleri Küp Dograyin.soganlarla Birlikte 4 Su |
Bardagi Suda Diri Kivamda Haslayin. Kiyilmis Maydanoz Ve Tuz Ilave Edin. |
Kaynamaya Baslayinca Yikanmis Pirinci Ekleyin. 10-15 Dakika Pisirin. |
Alabaligi 1 Çay Bardagi Su Ile 5 Dakika Pisirin. Atesten Alip Derisini Soyun |
Ve Ince Seritler Halinde Dograyin. Çorbaya Ilave Edin. Sirke Ve Gerekirse 1-2 Kepçe Sicak Su Ekieyin. Pirinç Yumusayana Dek Pisirin. Maydanozla |
Süsleyip Servis Yapin. |
0 yorum: