Gulaş Çorbası
MALZEMELER:
· 1 Çorba KaşığıTereyağı
· 150 gr KuşbaşıDana Eti
· 1 Adet Soğan
· 1 Adet Patates
· 1 Adet Kereviz
· 4 Su BardağıSu
· 1 Adet Kırmızıbiber
· 1 TatlıKaşığıSalça
· 1/2 Demet Dereotu
HAZIRLANIŞI:
Öncelikle 1 çorba kaşığımargarini tencereye alın. 1 Adet soğanı
rendeleyin. Etle birlikte yağda kavurun. Patates, kereviz ve biberi de
küçük doğrayıp tencereye ekleyin. 4 su bardağısuyu ilave edin.
Salçayıda hafifçe sulandırıp tencereye katın. Sebzeler iyice yumuşayana
kadar pişirin. Tuz ve beyazbiberi katın. Kıyılmışdereotuyla süsleyip sıcak
servis yapın
Afiyet Olsun :)
0 yorum: