Gulaş Çorbası















MALZEMELER:
·         1 Çorba KaşığıTereyağı
·         150 gr KuşbaşıDana Eti
·         1 Adet Soğan
·         1 Adet Patates
·         1 Adet Kereviz
·         4 Su BardağıSu
·         1 Adet Kırmızıbiber
·         1 TatlıKaşığıSalça
·         1/2 Demet Dereotu

HAZIRLANIŞI:
Öncelikle 1 çorba kaşığımargarini tencereye alın. 1 Adet soğanı
rendeleyin. Etle birlikte yağda kavurun. Patates, kereviz ve biberi de
küçük doğrayıp tencereye ekleyin. 4 su bardağısuyu ilave edin.
Salçayıda hafifçe sulandırıp tencereye katın. Sebzeler iyice yumuşayana
kadar pişirin. Tuz ve beyazbiberi katın. Kıyılmışdereotuyla süsleyip sıcak
servis yapın
Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.