Güveçte Buğday Çorbası












MALZEMELER:
·         6 su bardağıtavuk suyu
·         1 kahve fincanıbuğday
·         1 kahve fincanımısır
·         2 yemek kaşığımargarin
·         2 başsoğan
·         1 adet limon

HAZIRLANIŞI:
Buğday ve mısırıtemizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar.
Derin bir tencerede 2 kaşık yağıeritin. 2 başsoğanıda çok ince doğrayın.
Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin.
6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırıilave edin.
Biraz tavuk etini içine didikleyin. Hepsini iyice pişirin. Bol limon suyu
ilavesiyle servise sunun.
Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.