Havuçlu Şehriye Çorbası
MALZEMELER:
· 1 Adet Havuç
· 1 Su Bardağına Yakın Tel Şehriye
· 1 Adet Soğan
· 1 Çorba KaşığıMargarin
· 1 Çorba KaşığıUn
· 6 Su BardağıSu
· İnce KıyılmışMaydanoz
· 1 Adet Limon
· Tuz
HAZIRLANIŞI:
Margarini tavaya alıp eritin. Soğanıyemeklik doğrayıp hafifçe
pembeleştirin. Üzerine 1 çorba kaşığıun serpin. Birkaç dakika karıştırın.
6 su bardağısu ve tuz ile rendelediğiniz havucu tencereye alın. Çorba
kaynadıktan sonra şehriyeleri ekleyin. Piştikten sonra servis yaparken
üzerine ince kıyılmışmaydanoz serpip servis yapın.
Afiyet Olsun :)
0 yorum: