Havuçlu Şehriye Çorbası


















MALZEMELER:
·         1 Adet Havuç
·         1 Su Bardağına Yakın Tel Şehriye
·         1 Adet Soğan
·         1 Çorba KaşığıMargarin
·         1 Çorba KaşığıUn
·         6 Su BardağıSu
·         İnce KıyılmışMaydanoz
·         1 Adet Limon
·         Tuz

HAZIRLANIŞI:
Margarini tavaya alıp eritin. Soğanıyemeklik doğrayıp hafifçe
pembeleştirin. Üzerine 1 çorba kaşığıun serpin. Birkaç dakika karıştırın.
6 su bardağısu ve tuz ile rendelediğiniz havucu tencereye alın. Çorba
kaynadıktan sonra şehriyeleri ekleyin. Piştikten sonra servis yaparken
üzerine ince kıyılmışmaydanoz serpip servis yapın.
Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.