HAVUÇ ÇORBASI


Malzemeler:
6 Su Bardagi Etsuyu
3 Adet Büyük Boy Havuç
3 Çorba Kasigi Siviyag
2 Kahve Fincani Un
2 Adet Yumurta Sarisi
1 Su Bardagi Su
2 Su Bardagi Süt
Hazirlanişi:
Havuçlari Ince Dograyip, 2 Çorba Kasigi Siviyagda Hafifçe Öldürün.
Sonra 1 Su Bardagi Suda Haslayin Ve Iyice Yumusak Bir Hale Getirin.
Süzgeçten Geçirip, Püre Haline Getirin.
Bir Tencerede 6 Su Bardagi Etsuyu, Yeterice Tuz Ve Püre Haline Getirdiginiz
Havuçlari Koyup Kaynamaya Birikin.
1 Çorba Kasigi Siviyagda Unu Kavurun.
Karistirarak 2 Su Bardagi Süt Ilave Edin.
Yumurta Sarilarini Ilave Ederek Iyice Karistirin.
Atesten Aldiginiz Havuçlu Karisima Azar Azar Dökerek Bir Taraftanda
Karistirarak Kaynama Derecesine Gelince Bir Tasim Kaynatip, Ocaktan Alin.
Sıcak Olarak Servis Yapın.  Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.