Kabak Çorbası
Malzemeler: |
2 Adet Kabak |
3 Çorba Kasigi Un |
Yarim Çay Bardagi Ayçiçek Yagi |
1 Çorba Kasigi Margarin |
750 Ml. Süt |
2.5 Su Bardagi Su |
Yarim Demet Dere Otu |
Hazirlanişi: |
Unu Ayçiçek Yaginda Kavurup Kabagi Rendeleyelim. |
Süt ,su Ve Kabagi Kavrulan Unun Üzerine Ekleyip Iyice Kaynayincaya Kadar |
Karistiralim. |
Kavrulmus Un Kalan Malzemeyi Ekleyince Topak Topak |
Olacaktir.karistirdikça Düzelecektir. |
Çorba Kaynadiktan Sonra Kivami Koyulasincaya Kadar Pisirmeye Devam |
Edelim. |
Dereotunu Son Anda Ekleyin. |
Çorbayi Ocaktan Indirdigimizde Üzerine Bir Kasik Yagda Kizdirdigimiz |
Kirmizi Biberi Dökelim |
0 yorum: