Demet'in Yemek Tarifleri
Yemekler
Kırmızı Et Yemekleri
Beyaz Et Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Pilavlar - Makarnalar
Dolmalar - Sarmalar
Çorbalar
Balık Yemekleri
Börekler
Börekler
Kekler
Kurabiyeler
Çörekler
Bisküviler
Poğaçalar
Ekmekler
Tatlılar
Tatlılar
Pastalar
Turtalar
Tartlar
Şerbetli Tatlılar
Sütlü Tatlılar
Çikolatalılar
Reçeller
Dondurmalar
Salatalar - Soslar
İçecekler - Mezeler
Pirinç Çorbası
Malzemeler:
2 ½ Lt. (10 Bardak) Et Suyu
125 Gr (3/4 Bardak) Pirinç
7-8 Sap Maydanoz
Hazirlanişi:
Pirinci Ayiklayip Yikayin. Et Suyuyla Atese Koyun. Pirinçler Pisinceye Kadar
Yavas Yavas Kaynamasini Saglayin. Tuz Katip Atesten Indirmeden Önce
Üzerine Kiyilmis Maydanoz Serpin.
Afiyet Olsun :)
0 yorum:
Sonraki Kayıt
Ana Sayfa
Önceki Kayıt
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
twitter
facebook
google
linkedIn
youtube
shareThis
dribble
About me
Etiketler
Balık Yemekleri
Beyaz Et Yemekleri
Bisküviler
Börekler
Çikolatalılar
Çorba
Çorbalar
Çörekler
Dolmalar
Dondurmalar
Ekmekler
içecekler
Kebaplar
Kekler
Kırmızı Et Yemekleri
Köfte
Kurabiyeler
Makarnalar
Pastalar
Pilavlar
PİZZA
Poğaçalar
Reçeller
Salatalar
Sebze Yemekleri
Soslar
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Tartlar
Tatlılar
Turtalar
Yemek
Zeytinyağlılar
Blog Archive
▼
2012
(293)
Aralık
(293)
►
2013
(2263)
Ocak
(1526)
Şubat
(736)
Nisan
(1)
Popüler Yayınlar
Şehriye Çorbası (Terbiyeli)
BONFİLE (VERSUVA USULÜ)
YOĞURTLU YEŞİL MERCİMEK ÇORBASI
Kıymalı Oymac Çorbası
Terbiyeli Paça Çorbası
Ekşili Köfte Çorbası
KUZU ETLİ ACILI ÇORBA
PATLICAN REÇELİ
ISPANAKLI PAY
PAZILI KAYGANA
Flickr Widget
0 yorum: