BİSKÜVİ KİRAZ ŞEKERLEMELİ



Malzemeler:

250 Gr. Pirinç
3/4 Su Bardağı süt
3 Çorba Kaşığı  Şeker
1 Adet Limon
1 Adet Yumurta
Sıvıyağ
5 Çorba Kaşığı un
8 Adet Kiraz Şekerlemesi
1 Paket Vanilya
Pudra Şekeri
Bir Tutam Tuz

Hazırlanışı:

Süte 3 Çorba Kaşığı  Şeker Ilave Ederek Kaynatın. Vanilya Ve Bir Tutam Tuz
Ilave Edin. Pirinci Süte Ekleyerek Tencerenin Kapağınıkapatın. Yaklaşık 20
Dakika Kadar Pirinçler Sütü Çekinceye Kadar Pişirin.
Ocaktan Indirip Bir Limon Kabuğu Rendesini Karıştırın. Yumurta Ve 2 Çorba
Kaşığı unu Ilave Edin. Karıştırıp Pirinç Soğuyuncaya Kadar Bekleyin.
Pirinçten Ceviz Büyuklüğünde Parçalar Koparıp Avucunuzla Yassılatın.
Ortasına Başparmağınızla Bir Çukur Açarak Hafifçe Unlayın.
Kızgın Yağda Pişirin. Süzgeçle Çıkarıp Kağıt Havlu Üzerinde Yağısüzülene
Dek Bekletin. Üzerine Pudra Sekeri Serpip, Ortasındaki Oyuklara Yarımşar
Kiraz Şekerlemesi Yerleştirin. Sıcakken Servis Yapın 
Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.