CAFE DO PARIS
Malzemeler:
1/2 kg dana strogonof veya ince seritler halinde kesilmis biftek
1 çay bardağı zeytinyagi
1 çay bardağı kirmizi sarap
200 ml'lik 1 paket krema (yaklasik 1 su bardağı )
2-3 dis dövülmüs sarmisak
1.5 yemek kasigi toz parmesan peyniri
Hazırlanışı:
Strogonof veya biftekler zeytinyagi ve sarap karisiminda en az 6 saat
Bekletilir. bekletilmis etler kizgin tavada harli ateste arkasi önü güzelce
Pisene kadar kizartilir. baska bir kapta krema, sarmisak, parmesan
Peyniri, tuz ve karabiber bir tasim kaynatilir (yaklasik 3 dakika). bu
Karisima kizartilmis etler eklenerek 1-2 dakika daha pisirilir ve istege bagli
Pilav
Veya haslanmis sebze ile servis yapilir.

0 yorum: