DANA HAŞLAMA 2



Malzemeler:

1 kilo kemikli dana
1 bas soğan
2 adet havuç
1 bas kereviz
5-6 adet patates
1 dis sarmisak
2-3 adet tane karabiber
Yarim demet maydanoz
1 çorba kasigi margarin

Hazırlanışı:

Gögüs tarafindan alacaginiz kemikli parça dana etini dibi kalin bir
Tencerede önce yagsiz olarak, suyunu salip çekinceye kadar çevirin. hatta
Biraz da kizarmasini saglayin. az su ile 50 dakika pisirin. patateslerin
Küçüklerini bütün olarak, kerevizi küp biçiminde, havuçlari da parmak
Uzunlugunda hazirlayin, margarini dörde bölünmüs soganla birlikte ete
Katin. oda sicakliginda 12 bardak su ve karabiber tanelerini ilave edin.
Kisik ateste sebze yumusayincaya kadar yaklasik 40 dakika daha pisirin.


0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.