DEĞİŞ TOKUŞLU KURABİYE
Malzemeler:
250 Gr. Yumuşak Margarin
1 Su Bardağı pudra Şekeri
3 Yumurta Sarısı
1 Paket Vanilya
3 Yemek Kaşığı kakao
4.5 Su Bardağı un
Hazırlanışı:
Unun Ortasına Yumuşak Margarin, Pudra Şekeri, Yumurta Sarıları, Vanilya
Koyup Yoğurun. Hamurun Birazıayrılıp Kakao Katılıp Yoğrulur. Merdane Ile
Yarım Cm. Kalınlığında Açılır. Tırtıllıkalıpla Kesilir. Ortalarıküçük Bir Kalıpla
Kesilip, Kakaolu Hamurdan Yerleştirilip, Yağlanmıştepsiye Dizilir. Isıtılmış
Fırında Pembeleşinceye Kadar Pişirilir.
Afiyet Olsun :)
0 yorum: