KAĞITTA BALIK



Malzemeler:

1 kg. kefal
1 büyük boy soğan
6 dis sarimsak
3 orta boy patates
6 orta boy yesil biber
3 orta boy domates
1/2 demet maydanoz
2 tabaka yagli kagit
3 yemek kasigi zeytinyagi
2 1/3 tatli kasigi tuz

Hazırlanışı:

Baliklari temizleyin üzerlerine 1 tatli kasigi tuz serpip, süzgeçte 15 dakika
Bekletin. soğan, sarimsak ve patatesi soyun, biberlerin sap, çekirdek
Kisimlarini çikartin ve soğan, patates, biber ve domatesleri yarim
Santimetre kalinlikta halka seklinde dograyin. maydanozu kiyin. kagidi
Ikiye katlayip, bir balik alabilecek büyüklükte kesin. domates ve patatesin
Yarisini kagitlarin üzerine yayin. aralarina sarimsak, biber, soğan ve
Maydanozu serpistirin. baliklari yerlestirip, üzerini kalan domates ve
Patates dilimleriyle kapatin. tuzun kalanini ekleyerek, yagi gezdirin.
Kagidin karsilikli kenarlarini üst üste kapatin ve önceden isitilmis orta
Sicakliktaki firinda 40 dakika kadar pisirin.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.