KAŞARLI BAYAT EKMEK BÖREĞİ
Malzemeler:
1 Çorba Kaşığı sıvıyağ
5 Su Bardağı un
Yeterince Su
Tuz
İçi İçin
1/2 Paket Margarin
Hazırlanışı:
Bayat Ekmeği Küçük Küpler Halinde Doğrayıp Tuzlu Suda Haşlayın Ve Süzün.
Fırın Kalıbınıyağlayıp Bir Sıra Kaşar Peyniri Rendesi Serpin Ve Üzerini
Kaplayacak Kadar Ekmek Yerleştirin. , bir Kat Peynir Rendesi Bir Kat Ekmek
Şeklinde Malzemeyi Kat Kat Döşeyin. Son Olarak Peynir Rendesini Serpin.
Üzerine Eritilmişmargarini Gezdirin.
Önceden ısıtılmış200 Dereceye Ayarlıfırında 25 Dakika Kadar Pişirin. Sıcak
Olarak Servis Yapın.
0 yorum: