KUZU BAŞI PİLAV



Malzemeler:

2-3 kuzu basi
4 yemek kasigi tereyagi veya margarin
2 bardak pirinç
3 bardak et suyu

Hazırlanışı:

Kuzu baslarini temizleyip yikadiktan sonra bol suyla haslayin. sudan
Çikartip tuz ve karabiber ekin. bir tencerede yagi eritin ve kuzu baslarini
Çevirerek kizartin. 3 bardak bas suyundan katip yikanmis ve sicak suda
Bekletilmis pirinci koyun, kisik ateste suyunu çektirin. baslarla birlikte
Servis yapın ce yog_ , k  0ǐ rın,  bu karisimi dana
Rostonun üzerine döküp yaklasik sekiz saat kadar buzdolabinda saklayin.
Daha sonra eti bir kabin içine koyup 4 saat kadar pisirip servis yapın.



0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.