LİMONLU POĞAÇA



Malzemeler:

2 Yumurta Sarisi
250 G Eritilmis Margarin
1 Çay Bardagi Sivi Yag
2 Yemek Kasigi Yogurt
3 Yemek Kasigi Limon Suyu
1 Çay Kasigi Tuz
1 Tatli Kasigi Mahlep
4,5-5 Su Bardagi Un
1 Paket Kabartma Tozu

Hazırlanışı:

Yumurta Sarilarini Margarin, Sivi Yag,yogurt, Limon Suyu, Tuz Ve Mahlep
Ile Karistirin. Un Ve Hamur Kabartma Tozu Ekleyip Iyice Yogurun. 0,5 Cm
Kalinliginda Açin Ve Degisik Sekildeki Kaliplarla Kesin. Üzerlerine Yumurta
Aki Sürüp Susam Serpin Ve Önceden Isitilmis 180 Dereceli Firinda 15-20
Dakika Pisirin. 

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.