MİLFÖYLÜ ÇİLEK




Malzemeler:

Hamur Malzemesi:
1 Kg. Un
350 Gr Margarin
1 Yemek Kaşığı Sirke
1 Limon Suyu
1 Çay Kaşığı Tuz
Krema Malzemesi:
1.5 Su Bardağı Süt
2 Yumurta
1 Su Bardağı Seker
1/2 Su Bardağı Krem Santi
1/2 Su Bardağı Un
3 Yemek Kaşığı Margarin
20 Çilek
1/2 Paket Çilek Jölesi

Hazirlanişi:

Mermer Tezgahin Üzerinde Un, Yag, Sirke, Tuz Ve Limon Suyunu Yogurun.
Kulak Memesi Kivamini Buluncaya Kadar Isleme Devam Edin. Hamuru Açin,
Dörde Katlayin Ve Üzerine Nemli Bir Bez Örterek 1 Saat Dinlendirin. Ayni
Islemi 2 Kez Daha Tekrarlayin. Sütü Atesin Üzerine Alin. Diger Tarafta
Yumurta Ve Sekeri Çirpin. Karisimi, Süte Ilave Edin. Unu Yavas Yavas
Yedirin. Kaynadiktan Sonra Atesi Kapatin. Sogumaya Yakin Krema Ve
Margarini Ilave Ederek Kremayi Hazirlayin. Hamuru Açip, 7x7 Ebadinda
Kareler Kesin. Ortasina Hazirlamis Oldugunuz Kremadan Biraz Sikin. Üzerine
Temizlenmis Çilegi Yerlestirin. Hamurun Uçlarini Yukarida Birlestirin.
Üzerine Yumurta Sarisi Sürüp 175 Dereceisida 30 Dakika Pisirin. Jöleyi
Üzerindeki Tarife Göre Hazirlayip, Pismis Milföylarin Üzerine Sürerek Servis
Yapin

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.