NOHUTLU PIRASA



Malzemeler:

2 piliç gögsü ( kemiksiz)
1 adet soğan
250 gram ispanak
1 adet havuç
1 çorba kasigi tereyagi
3-4 çorba kasigi galeta unu
1 yumurta
1 su bardağı  sıvı yag
Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Ön hazirlik olarak aksamdan islatilmis nohutlari basinçli bir tencerede
Haslayarak, bekletin. tavaya 2-3 kasik sıvı yag aktararak kiymayi renk
Degistirene dek kavurun. ayri bir tavada sıvı yagi ve tereyagini kizdirarak
Için yuvarlak dilimlenmis pirasalari yari yariya yumusayana dek pisirin.
Tencerenin içine kiymayi aktarip, yayin. üzerine haslanmis nohutlari
Ekleyin. dometesleri yuvarlak dilimleyip, nohutlarin üzerine dizin. 1 su
bardağı  sicak tuzlu suyu tencereye aktarin ve kisik ateste ve kapakli
Olarak (karistirmadan) pisirin. tencereyi düz servis tabagina ters
Çevirerek, servis yapın.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.