PAZI SARMASI



Malzemeler:

1 kg pazi
500 gr az yagli kiyma
1 adet orta boy soğan
1 çorba kasigi salça
1 kase pirinç
½ demet maydanoz
1 çorba kasigi zeytinyagi
Karabiber
Kirmizi biber
Tuz

Hazırlanışı:

Pazi yapraklarini az tuzlu suda haslayin ve süzün.
Kiymayi rendelenmis soğan, salça, pirinç ve baharatlar ile iyice karıştırın, 
Hazirladiginiz harci pazi yapraklarinin içerisine koyarak sarin.
Tencerenin içerisine yerlestirip yagli ve salçali suda pisirin.
Yapraklarin açilmamasi için tencereniniçine yerlestirdikten sonra üzerine
Bir tabak koyabilirsiniz.
Servis tabagina alip yoğurt ile servis yapın.


0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.