SALÇALI BAMYA



Malzemeler:

1/2 kg. bamya
1 soğan
3 limon
150 gr. kuzu kusbasi et
1 domates, 1 yemek kasigi domates salçasi
2 su bardağı  kemik suyu
50 gr. tereyagi

Hazırlanışı:

Bamya ve limonun yarisini bütün olarak az suyla haslayip, süzün. sogani
Ince kiyin, tereyaginda pembelesene kadar kavurun. eti ekleyip 5 dakika
Kadar kavurun, salçayi ilave ettikten sonra 3 dakika kadar kavurup kemik
Suyunu ilave edin. bamyayi ete ekleyin, üzerine yarim limon sikin.
Domatesi küp dograyin, tencereye ilave ettikten 5 dakika sonra ocagi
Kapatin, tuzlayip, servis yapın.
Afiyet olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.