SOĞAN KEBABI



Malzemeler:

500 Gr. Yağlıkıyma,
1 Kg. Küçük Kuru Soğan,
1 Kahve Fincanınar Pekmezi,

Hazirlanişi:

Kıymaya Biraz Tuz Ve Karabiber Konur Ve Az Suyla Yoğrulur. Etler Ceviz
Büyüklüğünde Parçalar Kopartılarak Yuvarlak Köfteler Yapılır. Soğanlar Iri
Ceviz Büyüklüğünde Ikiye Bölünür. Şişe Bir Köfte Bir Soğan Saplanır.
Mangalda Pişirilir. Pişirilen Kebaplar Bir Tepsiye Dizilir. Üzerine Sulandırılmış
Nar Pekmezi Veya Az Su Gezdirilir, Ateşte 10 Dakika Ağzıkapalıkapta
Bekletilir Ve Servis Yapılır 

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.