TAVUKLU KADAYIF DOLMASI
















Malzemeler:

300 Gr Tel Kadayif
1/2 Tavuk Gögsü
4 Yemek Kaşığı Irmik
3 Yemek Kaşığı Toz Seker
1 Su Bardağı Ceviz
2 Su Bardağı Süt
Serbet Malzemesi
3 Su Bardağı Toz Seker
3 Su Bardağı Su

Hazirlanişi:

Tavuk Gögsünü Tuzsuz, Sade Haslayin. Haslanan Tavugu Süzün Ve Tel Tel
Didin. Irmik, Süt, Ve Sekeri Birlikte Pisirip Soguyunca Dövülmüs Cevizi Ve
Tavuk Etlerini Ekleyin.
Kadayiftan Bir Miktar Kopararak Tabaga Yayin. Uç Kismina Yeteri Kadar
Harçtan Yerlestirerek Dolma Sarar Gibi Sarin. Tel Kadayif Bitinceye Kadar Bu
Islemi Uygulayin. Yaglanmis Tepsiye Yeriestirerek Üzerine Kizdirilmis
Margarini Esit Miktarda Gezdirin. Önceden Isitilmis Firinda Kizartin.
Su Ve Sekeri Birlikte Kaynatin Ve Serbeti Limonla Kestirip, Sogumasi Için
Birakin. Kadayiflar Sicak, Serbet Soguk Olmak Üzere Kepçeyle Üzerine
Gezdirip Çekmesini Bekleyin. Servis Tabagina Alarak Servis Yapin.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.