BADUC KAVURMASI



Malzemeler:

1/2 kg. taze fasulye (yöresel adıbaduç)
1 adet iri kuru soğan
2 adet yeşil biber
3 adet domates
2 adet yumurta
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı:

İnce doğranmışsoğan genişbir tencereye koyulan yağda iyice sararana
Dek kavrulur. doğranmışyeşil biber rendelenmişdomates, tuz, karabiber
Ilave edilir. kaynamaya başlayınca enlemesine 1-1,5 cm eninde doğranmış
Yeşil fasulyeler eklenir. fasulyeler iyice yumuşayıp, pişince yumurtalar
Üzerine kırılır ve karıştırılır. yumurtalar da pişince sıcak olarak servise
Sunulur.
Afiyet olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.