ET FONDUSU



Malzemeler:

1 kg bonfile yağıtemizlenip küçük doğranmış
Kaklonun yarısına gelecek yükseklikte sıvıve katıyağ, eşit ölçüde
Çeşitli soslar( isteğinize bağlı

Hazırlanışı:

Fondü tenceresinde önce yağıkızdırın. masadaki ispirto ocağına oturtun.
Kuşbaşıetleri, ya küçük çanaklar içinde, ya da yemek tabaklarının bir
Kenarına koyup bölüştürün. ( etlerin kanı, daha önce akıtılmışolamalıdır.
Etlerin bir ikisini çatallara geçirip devamlıkızgın olan yağa batırın. ( etin
Pişme süresi isteğe bağlıdır)
Pişen etleri yağdan çıkartıp çeşitli soslara batırıp afiyetle yiyin.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.