MANTARLI SARMA BONFİLE



Malzemeler:

6 adet ince dövülmüşbonfile
1 su bardağı kıyılmış mantar
1 başsoğan
Çeyrek demet maydanoz
1 tutam dereotu
1 yemek kaşığı margarin
Kızartmak için :
1 adet yumurta
2 çay bardağı un
1 su bardağı galeta unu
1 su bardaği sıvıyağ

Hazırlanışı:

Bir yemek kaşığı yağ, kıyılmış mantar ve yemeklik doğranmışsoğanı,
Mantarların suyu çekinceye kadar kavurun. İçerisine kıyılmış maydanoz,
Dereotu ve tuz ilave ederek ocaktan alın. dövülmüşbonfileyi biraz
Tuzlayın. üzerine mantarlıiçten sürüp rulo yapın.
Yayvan bir tencerede yarım çay bardagısu ile suyunu çekene kadar
Pişirin. servisten 15 dakika önce sırasıyla çırpılmışyumurtaya, una, tekrar
Yumurta ve galeta ununa batırarak sarırenkte kızarıncaya kadar pişirin.
Sebze garnitürleriyle servise sunun.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri - Template by SoraTemplates and Blogger Templates - Anime OST.