SULTAN SARMA BONFİLE



Malzemeler:

1 adet bonfile
1 çorba kaşığı kıyma
10 adet İç antep fıstığı
1 tatlıkaşığı kıyılmış pastırma
1/2 çorba kaşığı tereyağ ı
kıyılmış dereotu

Hazırlanışı:

Ön hazırlık olarak, bonfileyi iyice dövün. İçine 1 çorba kaşığı kıyma ve 10
Adet fıstığıkoyup rulo haline getirin. daha sonra içe doğru sarın.
Bir tavaya 1 tatlıkaşığı tereyağ ınıalıp eritin. İnce ince doğranmış1 tatlı
Kaşığı pastırmayıve kıyılmış dereotunu tavaya koyun. kaşıkla karıştırarak,
Birkaç dakika tavada tutup, çıkarın.
Izgarada pişen bonfileyi alarak servis tabağına yerleştirin. üzerine tavada
Kızarttığınız pastırmayıkoyun. dilediğiniz garnitürle birlikte servis yapın

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri - Template by SoraTemplates and Blogger Templates - Anime OST.