ET SUYU ÇORBA


Malzemeler:
Tranç Et: 500gr
Havuç:1ad
Kabak:1ad
Patates:1ad
Soğan:1ad
Dereotu:1ad
Maydonoz:1ad
Kereviz:1ad
Tereyağ:75gr
Tuz:yok
Baharat:yok
Hazirlanişi:
Etleri Iyice Yıkayıp 180c Fırınlayalım 30 Dk
Sebzeleri Iyice Yıkayalım 
Tencereye Yağı ekleyıp Etleri Kavurmaya Başlayalım 25-30 Dk Kavuralım.
Ardından Bütün Sebzeleri Ekleyip Kavuralım Dereotu,maydonoz Dahil.
Suyu Ekleyip Kaynatalım Etler Pişene Sebzeler Parçalanıncaya Kadar. Et Ve
Sebze Piştikten Sonra Temiz Tencereye Suyunu Süzelim Ve Sebze Ve Et Dahil
Blendırdan Çekelim Tencerede Kaynattığımız Suya Tekrar Döküp Bir Taşım
Kaynatalım özleştikten Sonra Altını kapatalım. 

Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.