ISPANAKLI PAY



Malzemeler:

1 Su Bardağı sıvıyağ
1 Su Bardağı katıyoğurt
1 Paketten Bir Çay Bardağı eksik Kekun
1,5 Çay Kaşığı tuz (silme)
Üst Malzemesi :
500 Gr ıspanak (yaprak Kısmı)
1 Çay Bardağı taze Kaşar Rendesi
1 Adet Yumurta
1 Çay Bardağı süt
1 Adet Piyazlık Dogranmışsoğan
1 Yemek Kaşığı tereyağı
Yeteri Kadar Tuz, Karabiber, Pul Biber

Hazirlanişi:

Bir Kapta Sıvıyağ, Yogurt, Tuz Ve Kekunu Karıştırarak Çok Yumuşak Bir
Hamur Yapın. Tepsiyi Tereyağıile Yağlayın. Hamuru Tepsinin Ortasına
Koyun. Elinizle Iyice Bastırarak Yayıp Düzeltin.
Tavada Soğanısıvıyağile Birlikte Pembeleştirin. İçerisine Suyunu Elinizle
Sıktığınız ıspanaklarıilave Edin. Üzerine Tuz, Karabiber Ve Pul Biber Ilave
Ederek Karıştırın. Yapmışolduğunuz Bu Karışımıhamurun Üzerine Eşit
Olarak Dağıtın.
Yumurtayısüt Ile Çırpıp Üzerine Dökün. Kaşar Rendesini De Üzerine Koyarak
Fırında Pişirin. Servis Tabagına Alıp Sıcak Olarak Servise Sunun.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.