Terbiyeli Paça Çorbası

















MALZEMELER:
·         Paça Malzemesi
·         4 Kuzu Paça (Keçi paçasıolursa daha iyi olur)
·         4 Su BardağıSu
·         Tuz
·         Terbiye Malzemesi
·         1 Çorba KaşığıTereyağı
·         1 Çorba KaşığıUn
·         2 Yumurta
·         1 Limon Suyu
·         6 Çorba KaşığıSirke

HAZIRLANIŞI:
Kıl bezleri temizlenmiştütsülenmişpaçalarıdüdüklü tencereye alıp 4 su
bardağısu ve tuz ilave ederek 2 saat pişirin.
Başka bir tencerede tereyağınıkızdırın. Unu ilave edip 2 dakika kavurun.
Kavrulan una 2 çorba kaşığıpaça suyundan ekleyip karıştırın. 1-2 taşım
kaynadıkatan sonra karışımıpaçalara ekleyin. Limon suyu ve yumurtayı
ayrıbir kapta iyice çırpın ve çorbaya yavaşyavaşilave edin.
Çorbayıservis tabaklarına paylaştırın. Üzerine sirke ve sarmısak ekleyerek
servis yapın.
Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.