FENER BALIĞI ÇORBASI


Malzemeler:
1 Kg. Fener Baligi (fileto)
2 Adet Havuç
2 Adet Patates
1 Adet Yaprakli Kereviz
1/2 Çay Bardagi Zeytinyagi
3 Su Bardagi Su
Tuz,karabiber
Terbiyesi Için:
1 Yumurta Sarisi
1 Adet Limon
1 Çorba Kasigi Su
1 Çorba Kasigi Un
Hazirlanişi:
Fileto Seklinde Hazirlanmis Fener Baligini Genis Bir Tencereye Koyun.iri Küp
Seklinde Dogranmis Havuç, Su, Tuz, Karabiber Ve Zeytinyagini Ilave Edin.
Orta Ateste 15 Dakika Pisirin.
Iri Küp Seklinde Dogranmis Patates Ve Kereviz Ile Kerevizin Ince Dogranmis
Yapraklarini Ekleyip, 10 Dakika Daha Pisirin. Terbiyesi Için Yumurta Sarisini
Limon Suyu Ile Çirpin. Un Ve Suyu Ilave Edip Karistirin.
Atesten Indirmeden 2, 3 Dakika Önce, Hazirladiginiz Terbiyeyi Yavas Yavas
Karistirarak Çorbaya Ilave Edin. 2 Tasim Daha Kaynattiktan Sonra Sicak
Olarak Servis Yapin.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.