SEBZELİ TARTLAR

















Malzemeler:

300 Gr Kekun
1 Çay Kaşığı Kabartma Tozu
150 Gr Tereyagi
1 Su Bardağı Soguk Su
Çirpilmis 1 Yumurta Sarisi, Tuz

Krema Için
3 Yumurta
1 Su Bardağı Süt
1/2 Su Bardağı Rendelenmis Kasar Peyniri
Tuz, Karabiber

Sebzeli Harç Için
1 Küp Dogranmis Kabak
1 Küp Dogranmis Havuç
1 Küp Dogranmis Patiican
1 Rendelenmis Sogan
1 Çorba Kaşığı Tereyagi
2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
1 Dis Dövülmüs Sarmisak

Hazirlanişi:

Un, Tuz Ve Kabartma Tozunu Eleyin. Tereyagi, 1 Kahve Fincani Soguk Su Ve
Çirpilmis Yumurta Sarisini Ekleyip Yogurun. 5 Dakika Buzdolabinda
Dinlendirin. 12 Esit Parçaya Bölün. Küçük Tartölet Kaliplarini Yaglayip
Hamurlari Yerlestirin. Ortasina Hafifçe Bastirip Kenarlarini Düzeltin.
Krema malzemelerini Iyice Karistirip Kremayi Hazirlayin. Sebzeli Harci
Hazirlamak Üzere Sebzeleri Tereyagi Veya Zeytinyağı Karisiminda
Yumusayana Kadar Soteleyin.
Kaliplardaki Hamurlarin Içini Sebzeli Harçla Doldurup Üzerini Krema Ile
Kapatin.
Önceden Isitilmis Firinda Yaklasik 20-25 Dakika Pisirin. Firindan Alip 10
Dakika Dinlendirin. Kaliplardan Çikarip Hazirladiginiz Yesil Salata Esliginde
Servis Yapin

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.