TAHİNLİ PROFİTEROL
Malzemeler:
Ekmek Için Malzeme:
10 Gr Su
50 Gr Margarin
75 Gr Un
5 Yumurta
Sosun Malzemesi:
100 Gr Tahin
Hazirlanişi:
Önce Profiterol Hamurunu Yapmak Içinbir Kaba Suyu Koyun. Un, Yumurta
Ve Margarini Karistirin. Bir Miktar Kaynatip Atesten Alin.
Bir Santi Torbasiyla, Yaglanmis Tepsiye Ceviz Büyüklügünde Sikip Firinda 20
Dakika Pisirin. Pisirmis Oldugunuz Profiterol Hamuruna Krem Santiyi
Torbayla Sikin.
Ayri Bir Kapta Tahin Ve Pekmezi Karistirip Sos Haline Getirin. Koyu Olursa
Suyla Açabilirsiniz.
Yaptiginiz Sosu Profiterol Hamurunun Üstüne Döküp Servis Yapin.
0 yorum: