ZEYTİN SOSLU FENER BALIĞI



Malzemeler:

4 Adet Fener Balığı
150 Gram Biberli Yeşil Zeytin
4 Diº Sarımsak
1 Demet Maydanoz
½ Su Bardağı sıvıyağ
½ Çay Bardağı limon Suyu
½ Çay Bardağı su
Tuz

Hazirlanişi:

Maydanozu Ince Kıyın. Sarmısağıdoğrayın. Zeytinleri Halkalar Halinde
Kesin. Yağıtavada Kızdırıp Önce Sarmısağı, Sonra Maydanoz Ve Kırmızı
Biberi Tavada Çevirin. Balıklarıekleyip Kızgın Yağda Kavurun. Balıklar
Kavrulunca Zeytinleri Ekleyin. 1 Ila 2 Dakika Sonra Tuz Ekin. Limon Suyu Ile
Suyu Karıştırıp Tavaya Dökün. 2 Dakika Sonra Ateşten Alın. 

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.