Sebzeli Balık Çorbası



Malzemeler:

  • 2 Lt (8 Bardak) Balik Suyu
  • 1 Orta Boy Sogan
  • 1 Küçük Boy Havuç
  • 1 Küçük Boy Kereviz
  • 1 Orta Boy Patates
  • 1 Yemek Kasigi Tuz 
  • 1 Kahve Fincani Pirinç
  • Terbiyesi: 2 Yemek Kasigi Un
  • 2 Adet Yumurta Sarisi
  • ½ Kahve Fincani Limon Suyu

Hazirlanişi:
Sebzeleri Ayiklayip Nohut Büyüklügünde Dograyin. Yikanmis Pirinçle 
Beraber Üzerini Geçecek Kadar Suyla Atese Koyun.
Sebzeler Ve Pirinç Yumusadigi Zaman Balik Suyu Ve Tuz Katin.
bir Kapta Un, Yumurta Sarisi, Limon Suyu, ½ Bardak Suyu Bir Telle Çirpin.
Kaynamakta Olan Çorbaya Karistirin, 1-2 Dakika Sonra Atesten Indirin

Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.