SOĞAN ÇORBASI


Malzemeler:
  • 2 Lt Koyu Renk Et Suyu

  • 500 Gr (5-6 Adet) Sogan

  • 4 Silme Yemek Kasigi Tereyagi 1 Bardak Rendelenmis Kasar Peyniri

  • 7-8 Adet Tost Ekmegi

Hazirlanişi:
1-soganlari Ayiklayip Ince Dilimler Halinde Kesin. Yagla Birlikte Açik Pembe
Renkte Kavurun. Et Suyu Katip 20 Dakika Pisirin.
2-ekmek Dilimlerine Kasar Peyniri Serpistirin Ve Firinda Üzerlerini Kizartin.
Kare Seklinde Küçük Parçalara Dograyin.
3-çorbalari Tabaklara Bölüp Üzerlerineekmeklerden Koyun Ve Kasarpeyniri
Serptikten Sonra Servis Yapin

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.