ARTILI KURABİYE



Malzemeler:

1 Adet Yumurta
1/4 Su Bardağı pudra Şekeri
2,5 Su Bardağı un
200 Gr.margarin
İçi İçin:
6 Su Bardağı dövülmüşfındık
4 Adet Yumurta
2 Çorba Kaşığı süt

Hazırlanışı:

Hamur Için 1 Adet Yumurtayı,çeyrek Su Bardağı pudra Şekerini,2.5 Su
Bardağı unu Ve Oda Sıcaklığında Bırakılıp,küçük Küpler Halinde Doğranmış
Margarini Yoğurma Kabında Karıştırın.Malzemeler:Özleşene Dek
Yoğurduktan Sonra 1 Saat Bekletin.
Küçük Fırın Kaplarına Hamurdan Ceviz Iriliğinde Kopardığınız Parçalarıiyice
Yayın.İç Malzemesi Için 6 Su Bardağı dövülmüşfındığı,4 Adet Yumurtayı,2
Çorba Kaşığı sütü Ve 1.5 Su Bardağı  Şekeri Karıştırın.
Kaplara Yaydığınız Hamurların Üzerine Fındıklıkarışımdan 2 Çorba Kaşığı
Koyun.en Üste De Hamurdan Yaptığınız Ince Şeritleriartı Şeklinde
Yerleştirin.önceden ısıtılmışyüksek Dereceli Fırında Yaklaşık 15
Dk.pişirin.soğuduktan Sonra Servis Yapın.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.