MUZLU KOLAY PASTA
Malzemeler:
1 Yuvarlak Hazir Pandispanya (2 Dilim)
2.5 Su Bardağı Süt Kremasi
5 Çorba Kaşığı Visne Suyu
Hazirlanişi:
Muzlari Soyup Dilimleyin. Süt Kremasini Derin Bir Kaseye Alip Katilasincaya
Kadar Çirpin. Visne Suyunu Ekleyip Tekrar Çirpin.
Pandispanyayi Yuvarlak Bir Kaliba Alin. Visneli Kremanin Üçte Birini
Pandispanyanin Arasina, Kalanini Da Üzerine Sürün. Muz Dilimlerini Hafifçe
Üst Üste Gelecek Sekilde Pastanin Üzerine Dizin.
Esmer Sekeri Tavada Eritip Karamela Haline Getirin. Karamelayi Çorba
Kasigiyle Pastanin Üzerine Gezdirerek Akitin. Dilimleyip Servis Yapin.
0 yorum: