RULO PASTA















Malzemeler:

Rulonlun Malzemesi
6 Yumurta
1 Su Bardağı Un
8 Çorba Kaşığı Toz Seker
1 Çay Kaşığı Kabartma Tozu
Kremanin Malzemesi
3 Muz
2 Çorba Kaşığı Pudra Sekeri
2 Su Bardağı Krem Patisserie (pasta Kremasi)
1 Su Bardağı Krem Santi

Hazirlanişi:

Rulonun Hazirlanisi
Seker Ve Yumurtalari Çukur Bir Kap Içerisinde Mikserle Iyice Çirpin.
Karisima Un Ve Kabartma Tozunu Ilave Ederek Karistirin.
Bir Tepsinin Içerisini Yagli Kagit Ile Kaplayin. Karisimi Tepsiye Dökün Ve
Düzgünce Yayin. 220 Derece Isitilmis Firinda 10 Dakika Pisirin.
Kremanin Hazirlanisi
Krem Santi Ile Krem Patis-serie’yi Karistirin. Hazirladiginiz Karisimi
Sogumus Kekin Üzerine Düzgünce Yayin.
Kekin Ortasina Muzlari Dizin Ve Pastayi Rulo Seklinde Katlayin. Pastayi
Normal Ebatlarda Keserek Üzerini Pudra Sekeri Ve Muz Dilimleri Ile
Süsleyin.
1 Dilim Pandispanyayi 18 Cm. Çapindaki Bir Pasta Çemberine Koyun.
Pandispanyanin Üzerini Krem Patisserie Ile Kaplayin Ve 2.ci Pandispanyayi
Üzerine Kapatin.
Pandispanyanin Üzerini Krema Ile Kaplayin. 4 Muzu Ikiser Parçaya Bölerek
Pandispanyanin Üzerine Düzgünce Dizin.
Jöleyi Suda Eritin Ve Donmak Üzereyken Muzlarin Üzerine Dökün. Pastayi
Buzdolabinda Dondurduktan Sonra Servis Yapin.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.