KABAKLI BOŞNAK BÖREĞİ
Malzemeler:
3 Adet Yufka
3 Adet Orta Boy Kabak
1/2 Demet Dereotu
100 Gr Beyaz Peynir
1/2 Çay Bardağı sıvıyağ
1 Adet Yumurtanın Sarısı
Hazırlanışı:
Kabaklarırendeleyin. Peynir, Dereotu Ve Rendelenmişkabaklarıkarıştırarak
Içi Hazırlayın. Bir Yufkayıyağladıktan Sonra Bir Ucundan Hafifçe Içeri
Katlayın. Katladığınız Kısma Hazırladığınız Içten Koyun Ve Rulo Yaparak
Sarın. Rulo Halindeki Yufkayıkendi Etrafında Sararak Tepsiye Yerleştirin.
Üç Yufkaya Da Aynıişlemi Uyguladıktan Sonra Üzerine Yumurta Sarısıve
Yağkarışımısürün. Fırında Üzeri Kızarana Dek Pişirip Servis Yap
0 yorum: