KREMALI VE SÜTLÜ HİNDİ IZGARA
Malzemeler:
8 adet hindi dilimli fileto
1 kahve fincanı süt
1 kahve fincanı krema
1/2 kahve fincanı zeytinyagi
1/2tatli kasigi kekik
1 adet soğan
4 dis sarmisak
1 tatli kasigi kıyılmış dereotu
1 çay kasigi karabiber
Hazırlanışı:
Hindi dilimli filetolari çukur bir kabin içerisine alip zeytinyagi, süt, krema,
Dereotu, soğan suyu, dövülmüs sarmisak ve bütün baharatlar ile
Harmanlayin. marinatladiginiz hindi dilimli filetolari buzdolabinizda en az
20 dakika dinlendirip izgarada veya tavada pisirin. süt ve krema hindi
Izgaraniza mükemmel bir lezzet ve yumusaklik kazandiracaktir. yaninda
Patates kizartmasi , pilav ,pinar ketçap, pinar mayonez veya kekik ile
Lezzetlendirilmis izgara sebze ile servis edebilirsiniz.
0 yorum: