KREMALI VE SÜTLÜ HİNDİ IZGARA



Malzemeler:

8 adet hindi dilimli fileto
1 kahve fincanı  süt
1 kahve fincanı  krema
1/2 kahve fincanı  zeytinyagi
1/2tatli kasigi kekik
1 adet soğan
4 dis sarmisak
1 tatli kasigi kıyılmış   dereotu
1 çay kasigi karabiber

Hazırlanışı:

Hindi dilimli filetolari çukur bir kabin içerisine alip zeytinyagi, süt, krema,
Dereotu, soğan suyu, dövülmüs sarmisak ve bütün baharatlar ile
Harmanlayin. marinatladiginiz hindi dilimli filetolari buzdolabinizda en az
20 dakika dinlendirip izgarada veya tavada pisirin. süt ve krema hindi
Izgaraniza mükemmel bir lezzet ve yumusaklik kazandiracaktir. yaninda
Patates kizartmasi , pilav ,pinar ketçap, pinar mayonez veya kekik ile
Lezzetlendirilmis izgara sebze ile servis edebilirsiniz.


0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.