PORTAKALLI ELMA



Malzemeler:

6 Adet Mayhoşelma
4 Adet Portakal
1/2 Su Bardağı tozşeker

Hazirlanişi:

Emlaların Çekirdek Kısmınıoyacakla Çıkartın. Elmaların Çevresini Hafifçe
Kesin.
2. Portakallardan 6 Adet Yuvarlak Dilim Çıkartın. Bir Fırın Tepsisine Dizip
Üzerlerine De Kabuklu Olarak Birer Elma Oturtun. Hafif ısınmışfırında
Elmalar Yumuşayana Dek Pişirin.
3. Kalan Portakalların Suyunu Çıkartın Ve Şekerle Karıştırıp Elmaların
Üzerine Dökün. Elmalar Bıçak Sokulacak Kadar Yumuşayınca Fırıdan
Çıkartın. Üzerine Biraz Pudraşeker Serpin Ve Servis Yapın

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.